Säsongen 18/19

Här kommer en liten sammanfattning av vad Viking Support gjorde under säsongen 18/19.

Trots en tung säsong så anordnade vi resor och va på plats på Nybros samtliga bortamatcher. Det anordnades gemensam tågresa och marsch från stationen i Kalmar till Iffehallen vid dom två första bortamatcherna mot Kalmar. Vi fanns även som vanligt på plats på hemmastå i Liljas Arena under samtliga matcher.

En del enklare tifon genomfördes. Bland annat vid hemmapremiären och dom två första bortamatcherna mot Kalmar.

Vi hade en insamling till supporterspelaren, men den kom inte alls upp i nivån vi hoppades på. Delvis pga att vår första spelare blev skadad tidigt och vi tvingades byta spelare.

Vi delade ut pris till säsongens viking. Ett pris där supportrarna får rösta på den spelaren dom tycker har varit bäst under säsongen. 2018/2019 gick priset till Erik Lindström.

Vi har haft ett fortsatt bra samarbete med Sportbaren där vi har samlats innan matcherna. Till en hel del samlingar har någon från Nybros ledarstab kommit och gett oss info inför matcherna.

Innan säsongen drog igång så hjälpte vi till att storstäda hela gamla vippen. Vi har även hjälpt till att sälja en del vinterlotter.

I April så va det den årliga raggarfesten på Kristallen. Där hjälpte vi Vikings med att ha hand om barerna. Festen gav ett bra ekonomiskt tillskott till Vikings.

Vid den första gratismatchen för säsongen så bidrog vi med 1000 kr. Vid den andra gratismatchen va det även en insamling till barncancerfonden. Där valde vi att bidra med 2000 kr.

Nybros J18 lag deltog i kvalserien till J18 div 1. Vi bidrog med 500 kr till deras reskassa.

I december så hade vi ett julbord tillsammans med Vikings där våra medlemmar, Nybros medlemmar, funktionärer och spelare va inbjudna.

Vi vill passa på och tacka alla er som va medlemmar i VS säsongen 18/19. Nu blickar vi med glädje fram emot kommande säsong!

Stötta gärna vår verksamhet och bli medlem säsongen 19/20.